TAI CHI CHUAN i QI GONG

Umeće Čija, BEOGRAD

REDOVNI ČASOVI

POČETNA GRUPA

PONEDELJAK/ČETVRTAK 17H30-18h45

NAPREDNA GRUPA

PONEDELJAK/ČETVRTAK 19H15-20h30

PRIJAVE U TOKU.

Qi Gong Umece Cija
5/5
Sve pohvale i pozdravi zahvalnosti instruktorki Ivani Grahovac za sjajno i nezaboravno iskustvo u radu sa njom na Halkidikiju u našoj borovoj šumici, na svežem vazduhu i još svežijoj energiji ! Iskreno sam ubeđena da je nezamenljiva instruktorka, ne samo zbog umeća čija, nego i zbog umeća osluškivanja ljudi sa kojima radi!
Ana
5/5
Osetila sam ogromnu energiju svog tela već na prvom času i kao nikad do tad shvatila da je reč o veštini koju želim i da upražnajvam i da razvijam do kraja života. Ivana je divna učiteljica u pravom smislu te reči, osluškuje i prati rad svojih učenika. Veoma je duhovita, neposredna, kao da je poznajete celog života.
Olivera
5/5
Obavezno je uvesti u redovno obrazovanje. Moj naklon i poštovanje. Predivni ste. Znam za ove prastare vestine upravljanja životnom energijom. Sve najbolje za vas. Svaka vam čast.
Sonja
Tai chi Beograd

Instruktorka Ivana Grahovac, iza sebe ima preko 20. godina praktikovanja različitih zapadnih i istočnih duhovnih veština. Obuku za instruktorku Tai Chu Chuana i Qi Gonga završava nakon četiri godine intenzivnih treninga (3000 sati) u Francuskoj u radu sa formatorima u centru i školi za obuku instruktora l’Art du Chi.

Narednih nekoliko godina ostaje da živi i radi u Francuskoj kao muzičar i instruktorka Tai Chija i Hatha joge na Univerzitetu u Lionu.

2014. godine otvara ogranak škole “Art du Chi” i nastavlja da podučava u svom rodnom gradu Beogradu.

U međuvremenu organizuje redovne časove i seminare u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji, Hrvatskoj Crnoj Gori i Grčkoj sa gostovanjima instruktora iz Francuske, Švajcarske  Portugala i Hrvatske.

Tai chi Beograd Umece Cija
Tai Chi Umece Cija Beograd
IMG_0494-scaled.jpg

Pridružite nam se na redovnim časovima, seminarima i radionicama.

Prijavite se na mejling listu

umece.chija@gmail.com