TAI CHI CHUAN i QI GONG

Umeće Čija, BEOGRAD

REDOVNI ČASOVI

POČETNA GRUPA

PONEDELJAK/ČETVRTAK 17H30-18h45

NAPREDNA GRUPA

PONEDELJAK/ČETVRTAK 19H00-20h30

PRIJAVE U TOKU.

Ivana Grahovac tai Chi

Instruktorka Ivana Grahovac, iza sebe ima preko 20. godina praktikovanja različitih zapadnih i istočnih duhovnih veština. Obuku za instruktorku Tai Chu Chuana i Qi Gonga završava nakon četiri godine intenzivnih treninga (3000 sati) u Francuskoj u radu sa formatorima u centru i školi za obuku instruktora l’Art du Chi.

Narednih nekoliko godina ostaje da živi i radi u Francuskoj kao muzičar i instruktorka Tai Chija i Hatha joge na Univerzitetu u Lionu.

2014. godine otvara ogranak škole “Art du Chi” i nastavlja da podučava u svom rodnom gradu Beogradu.

U međuvremenu organizuje redovne časove i seminare u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji, Hrvatskoj Crnoj Gori i Grčkoj sa gostovanjima instruktora iz Francuske, Švajcarske  Portugala i Hrvatske.

Qi Gong Umece Chija
5/5
Sve pohvale i pozdravi zahvalnosti instruktorki Ivani Grahovac za sjajno i nezaboravno iskustvo u radu sa njom na Halkidikiju u našoj borovoj šumici, na svežem vazduhu i još svežijoj energiji ! Iskreno sam ubeđena da je nezamenljiva instruktorka, ne samo zbog umeća čija, nego i zbog umeća osluškivanja ljudi sa kojima radi!
Ana
5/5
Osetila sam ogromnu energiju svog tela već na prvom času i kao nikad do tad shvatila da je reč o veštini koju želim i da upražnajvam i da razvijam do kraja života. Ivana je divna učiteljica u pravom smislu te reči, osluškuje i prati rad svojih učenika. Veoma je duhovita, neposredna, kao da je poznajete celog života.
Olivera
5/5
Obavezno je uvesti u redovno obrazovanje. Moj naklon i poštovanje. Predivni ste. Znam za ove prastare vestine upravljanja životnom energijom. Sve najbolje za vas. Svaka vam čast.
Sonja
IMG_0494-scaled.jpg

Pridružite nam se na redovnim časovima, seminarima i radionicama.

Prijavite se na mejling listu

umece.chija@gmail.com