Radionica Tai chi Qi gong

SEMINAR

Grčka 2024, Halkidiki

14.09 – 22.09

Radionica PORODIČNI RASPORED / Maja Mandić Marković
TAI CHI & QI GONG / Ivana Grahovac
 
 
Vreme je za aktivan odmor i obnavljanje celovitosti. Naše biće žudi da se vrati u balans – telo, osećanja, um, duša… Takođe, želimo da napravimo korak više – do otvorimo nove horizonte u svom životu, povratimo vitalnu snagu, ojačamo i usavršimo svoje fizičke, mentalne i emotivne kapacitete.
Umorni smo od posla, obaveza, rutine koja nas sputava. Zanemarili smo neke potrebe svog tela da bismo trčali svoju svakodnevnu trku. Sputali smo svoje misli, snove, želje, brige, strahove i gurnuli ih negde sa strane u podrum polusvesti da se bavimo njima kad se steknu uslovi i bude vremena.

Maja Mandić Marković je psiholog, edukator i konstelator porodičnog rasporeda, NLP Master, sertifikovani trauma terapeut, hipnoterapeut sa više od tri decenije iskustva u radu sa pojedincima i grupama u oblasti različitih psiholoških i duhovnih problema a u cilju razvoja i ostvarenja ljudskih potencijala.
 
PORODIČNI RASPORED
 
U okviru aktivnog odmora Maja drži sedmodnevnu radonicu PORODIČNI RASPORED čiji cilj je da obnovimo svoju psihičku i duševnu celovitost da bismo se vratili snažni i transformisani u svakodnevni život. Radionica je usmerena na raščišćavanja unutrašnjih blokada, oslobađanju psihičke snage i oblikovanja autentične vizije za ostvarenje važnih ciljeva.
 
TAI CHI & QI GONG
 

Tokom sedmodnevne radionice imaćete priliku da se upoznate sa čarolijama koje nam donose taoističke tehnike proz praktikovanje Qi Gonga i Tai Chija.
Vežbanje angažuje sve nivoe ljudskog bića, samospoznaju i evoluciju fizickih, mentalnih i spiritualnih nivoa ostvarenja, ali i razvijanje lične duhovne nezavisnosti.
Kroz praksu razvijamo bolji kontakt sa prirodom, stičemo integritet, samopouzdanje, celovitost što se pozitivno odražava i na posao kojim se bavimo, na odnose sa ljudima i na svakodnevni život.
Učimo da se oslobađamo napetosti, stičemo unutrašnju kondiciju i snagu, savršeno zdravlje, vitalnost i dugovečnost.
Postajemo lagani, gipki i snažni, učimo da se krećemo celim telom, slobodno i u skladu sa zakonima i energijama prirode.

Smeštaj
 
 
Kortiri Studios se nalazi usred maslinjaka na povrsini od 7000 kvadratnih metara sa pogledom na more nasuprot Svete Gore na veoma mirnoj lokaciji samo 500 m od plaže 
i 4 km od susednog sela, idealno mesto za rekreaciju u prirodnom okruženju. Pansion ima 4 studija svaki za za 2-3 osobe koji se sastoje od soba sa potpuno opremljenom čajnom kuhinjom, tuš/wc i balkonom sa prekrasnim pogledom na more, apartman od 65 m2 za do 5 osoba, koji se sastoji od velikog dnevnog boravka sa SAT TV-om i klavirom, potpuno opremljene kuhinje, odvojene spavaće sobe sa velikim ležajem, tuš/wc-a i verande u vrtu.
Sve sobe i okolina su opremljeni i uređeni sa velikom ljubavlju prema detaljima i pružaju veoma prijatnu atmosferu.
 
PREVOZ je u sopstvenoj organizaciji.

CENA je 750 evra po osobi. U cenu je uključen smeštaj, ishrana i radionice.
Moguce je iznos placati u ratama:
 
01.06 250 evra
01.07 250 evra
15.08 250 evra
 
UPLATA REZERVACIJE SLUŽI ZA BUKIRANJE SMEŠTAJA. U SLUČAJU OTKAZIVANJA PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE, ALI SE NOVAC NE VRAĆA.
 
Broj mesta u smestaju je ogranicen na 15 osoba, u slucaju popunjenosti imamo mogucnost spavanja u kampu na imanju, potrebno je poneti svoju kampersku opremu, sator, vrecu i prostirku za spavanje, Kortiri studios nudi koriscenje kupatila i wc-a.
Cena sa spavanjem u kampu je 670 evra.